Coş de cumpărături
Coşul tău este gol!

Termeni si conditii

 

ACEST SITE ESTE DOAR PENTRU PERSOANE JURIDICE REVANZATORI, CARE RIDICA MARFA DIN DEPOZIT.

Siteul www.sampaniecufoitedeaur.ro apartine firmei STANCIU GOLD SRL.
Nu aveti dreptul de a copia, distribui, modifica si folosi continut din www.sampaniecufoitedeaur.ro fara permisiunea scrisa a STANCIU GOLD SRL.

Folosind site-ul www.sampaniecufoitedeaur.ro  sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

www.sampaniecufoitedeaur.ro  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

www.sampaniecufoitedeaur.ro este destinat doar persoanelor juridice revanzatori..

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.sampaniecufoitedeaur.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe www.sampaniecufoitedeaur.ro

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi deferite autoritatilor in drept si sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Dupa lansarea comenzii, un reprezentant al firmei vă va contacta pentru a verifica datele dumneavoastra si a confirma comanda.

STANCIU GOLD SRL isi rezerva dreptul a refuza orice comanda din motive interne.

Avand comanda confirmata telefonic vom stabili impreuna cand poate fi ridicata marfa de la depozitul din Stancesti - Prahova.

Modalitatile de plata sunt: plata la livrare sau prin transfer bancar confirmat in contul bancii noastre inainte ridicarea marfii.

Incercam ca in cazul in care apar situatii neplacute sa le rezolvam amiabil si eficient, de aceea va rugam sa ne comunicati cat mai rapid problema pe care o intampinati.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor A.N.P.C
Sampanie cu foite de aur © 2023